Alternatieve zwem4daagse in Leussinkbad

Laren – Het is volop zomer in het openluchtbad in Laren. Iedereen kan weer recreatief zwemmen, baantjes trekken, zwemlessen volgen of meedoen met bootcamp, spinning of jogging in het water. Vanwege de 50e verjaardag is er op 30 juni een feestelijke zwemles voor alle 50-jaren en 50-plussers! En op 5 juli start de alternatieve zwem4daagse.

Alternatieve zwem4daagse vanaf 5 juli
De jaarlijkse Larense zwem4daagse trekt deelnemers uit de hele omgeving. Net als vorig jaar organiseert het Leussinkbad nu een alternatieve zwem4daagse, van 5 juli tot en met 16 juli. Kinderen en volwassenen van alle leeftijden kunnen meedoen. Je zwemt in deze periode op vier momenten je baantjes wanneer het jou uitkomt. Dat kan tijdens de reguliere blokken voor banenzwemmen en tijdens de openingstijden voor recreatief zwemmen in een aparte baan. De openingstijden vind je online. Voor banenzwemmen reserveer je bij Leussinkbad online, voor recreatief zwemmen is dat niet nodig.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen ook kiezen voor een speciale zwembad-bingo! De stempelkaarten en bingokaarten zijn bij de kiosk af te halen en na elk zwem-moment laat je je kaart daar afstempelen. Na je 4e keer zwemmen ontvang je bij de kiosk je aandenken aan de Alternatieve Zwem4daagse 2021!

Houtdorp Laren met kinderen uit hele regio
Al vier jaar timmert Houtdorp Laren letterlijk aan de weg. Houtdorp is een groot huttenbouwfeest voor jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8. De afgelopen jaren deden telkens weer meer teams mee. Niet alleen uit Laren, maar ook Lochem, Barchem, Harfsen en Zutphen.

In 2021 is de vijfde editie! Houtdorp vindt plaats op de ligweide van het Leussinkbad en is in de laatste week van de zomervakantie; donderdag 26 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 27 augustus van 13.00 inclusief discozwemmen tot 18.00 uur als afsluiting. Aanmelden kan nog tot en met 9 juli via de website van het Leussinkbad.

Feestelijke zwemles voor alle 50-plussers op 30 juni
Leussinkbad viert dit hele seizoen haar verjaardag. Op 30 juni is van 20.00 tot 21.00 een feestelijke zwemles voor alle 50-plussers en 50-jarigen. Alle 50-plussers zijn welkom, en in het bijzonder mensen die vroeger les hebben gehad op het zwembad en/of mensen die dit jaar 50 jaar worden. Het Leussinkbad verwacht ook bijzonder bezoek…. kunnen Abraham en Sarah nog zwemmen?!.

Woensdag kidsmiddag!
We organiseren regelmatig op woensdagmiddag wat leuks. Gezinnen en kinderen kunnen op woensdagen vanaf 13.00 uur recreatief komen zwemmen en wij zorgen voor een leuk spel of activiteit. Reserveren is niet nodig en deelname is – naast je gewone entree – gratis.

Zomer-avond yoga
Op 17 juli en 13 augustus zijn er weer yoga-avonden bij het zwembad, speciaal voor iedereen die toe is aan een avondje ontspannen. Deze zijn van 19.00 tot 20.00 uur. Meer informatie en aanmelding vind je online.

Discozwemmen voor de jeugd op 30 juli
Op 25 juni was het groot feest, tijdens de eerste disco-avond van het seizoen! Meer dan 90 kinderen feestten mee! Leussinkbad wordt opnieuw LeussinkDisco op vrijdag 30 juli van 19.00 tot 22.00 uur. Dan gaat de muziek een tandje harder en is er discozwemmen voor kinderen met minimaal B-diploma en tot en met 17 jaar.