Spieren voor Spieren Rally 4 september 2021: inschrijving geopend

Eindelijk: we kunnen weer rally rijden! De voorbereidingen voor de zesde editie van de Spieren voor Spieren Rally zijn in volle gang. De rally, met start in het centrum van Gorssel, wordt dit jaar verreden op 4 september 2020. De inschrijving voor deze uitdagende rally voor het goede doel is geopend!

De rally wordt georganiseerd door Rotary Gorssel. In 2019 trok de rally 64 equipes, die samen €15.000 opbrachten voor Spieren voor Spieren, dat zich inzet voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

De rally heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een sportief en gezellig evenement. Onder de deelnemers bevinden zich elk jaar een groot aantal klassieke en exotische auto’s.

Pittig en uitdagend
Het team van RallyControl (Jaap Jongman) heeft weer een bijzondere rit uitgezet voor de oldtimers, cabrio’s en moderne exoten die aan de start verschijnen in hartje Gorssel. Pittig in de Sportklasse voor de ervaren rijders, uitdagend voor deelnemers in de Tourklasse.

Bijzonder aan de rally is dat deze tevens geschikt is voor beginnende rallyrijders en dat zich elk jaar ook flink wat jonge deelnemers inschrijven. Deelname kost € 299 incl. BTW (voor bedrijven: excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner. Meer informatie op www.spierenvoorspierenrally.nl.

Over Rotary Gorssel
Rotary Gorssel is een serviceorganisatie die zich met name inzet voor lokale, regionale en landelijke doelen. De club steunt op tal van manieren mensen en organisaties, zonder onderscheid in ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde organisatie en telt in Nederland ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden.