NatuurGidsenOpleiding IVN Zutphen en IVN Deventer

Foto: A. van der Velden

Kom je ook veel meer in de natuur het afgelopen jaar? Of wil je juist vaker gaan wandelen/fietsen en dan ook weten wat je onderweg allemaal tegenkomt? Wil je meer kennis en deze kennis ook delen met anderen? Dan is de NatuurGidsenOpleiding (NGO) iets voor jou!

In januari 2022 start er weer een NGO. Deze opleiding wordt verzorgd door IVN Deventer en IVN Zutphen. De lessen zullen deels in Deventer en deels in Zutphen plaatsvinden. Het is een heel brede opleiding, waarin je veel leert over de natuur en ook over hoe je als natuurgids anderen kunt boeien tijdens een excursie. De opleiding duurt anderhalf jaar. De lessen zijn op dinsdagavond 1x per 14 dagen en de excursies na elke les zijn op zaterdagochtend.

In september zijn er twee avonden waarop we belangstellenden meer zullen vertellen over de opzet van de opleiding. Wil je je al aanmelden of eerst meer informatie? Neem contact op met Jet Zengers: henriettezengers@tulp.nu