Go Ahead Eagles Soccer Camps in de zomervakantie

Trainen bij de kersverse Eredivisionist, wie wil dat nou niet? Voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 15 jaar worden er in de zomervakantie weer vernieuwde en leuke Go Ahead Eagles Soccer Camps georganiseerd. De edities worden georganiseerd in Deventer en Apeldoorn bij Sportclub Deventer, DVV Go Ahead en UVV Albatross.

Nieuw programma
Na het aanleren van nieuwe schijn- en brengen de deelnemers de aangeleerde skills in de praktijk tijdens verschillende kleine partijvormen. Tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps staat plezier 3 dagen (dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur) voorop.

Wat kan je bij deelname aan de Go Ahead Eagles Soccer Camps verwachten?

– Een vernieuwd Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue
– 3 dagen voetbalplezier in de zomervakantie 

– Skill Games uit FIFA 21 op het veld
– Nieuw: speciale toernooidag
– Begeleiding van enthousiaste trainers
– Go Ahead Eagles Soccer Camps medaille

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga naar: www.ga-eagles.nl/soccercamps en schrijf je (klein)zoon/dochter in.