Digitale informatiebijeenkomsten Groot onderhoud N332 Lochem – A1

bouwen

Lochem – Provincie Gelderland voert in 2023 groot onderhoud uit aan de N332 tussen Lochem en de A1. Naast asfaltonderhoud voert de provincie enkele maatregelen uit om de verkeersveiligheid te verbeteren. De parallelweg tussen Markelosestraat en Kwinkweerd wordt breder en de provincie verbetert de aansluiting Brenschutte en de fietsoversteek Rossweg. Provincie Gelderland organiseert op woensdag 26 mei en donderdag 3 juni tussen 19.00 en 21.00 uur digitale informatiebijeenkomsten waar belangstellenden vragen kunnen stellen.

Online aanmelden
De provincie vindt het belangrijk voldoende tijd per avond te hebben, zodat alle vragen aan bod komen. Daarom vraagt de provincie aan belangstellenden zich uiterlijk donderdag 20 mei aan te melden via de projectwebsite. Voor digitaal minder vaardige mensen is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen op nummer 026 359 9365. Via dit nummer is het mogelijk een afspraak te maken voor het beantwoorden van vragen.

Plannen
De provincie voert groot onderhoud uit aan de N332. Daarnaast vraagt de provincie aanwonenden of zij interesse hebben in het plaatsen van erf- en kavelbeplanting. De provincie wil graag het oorspronkelijk landschap terugbrengen in het straatbeeld. Aanwonenden kunnen op kosten van de provincie fruitbomen, struiken en hagen aanplanten op hun eigen grond. Via het reactieformulier op de webpagina kunnen aanwonenden aangeven of ze hier interesse in hebben.

Reactieformulier
Provincie Gelderland vraagt belangstellenden te reageren via het reactieformulier op www.gelderland.nl/N332. Daar staan ook de ontwerptekeningen. Reageren kan tot 9 juni 2021.