IVN en Bomenstichting Zutphen organiseren wandeling Natuur in de stad

Zutphen – Op zondagmiddag 16 mei organiseert het IVN samen met de Bomenstichting een wandeling door Zutphen met als thema Natuur in de stad. De vraag is hoeveel natuur is er in de stad, is dat allemaal wel natuur of heeft de mens die hier gebracht. En welke invloed heeft de natuur in de stad op de mens. Daarvan zijn mooie voorbeelden te ontdekken.

Praktisch: bij de start ontvangt u de route, u kunt de wandeling beginnen tussen 13.30 en 14.30 uur. Onderweg ontmoet u gidsen van het IVN en de Bomenstichting, die laten het een en ander zien van de natuur in de stad. De gidsen van de Bomenstichting zullen de nadruk leggen op de bijzondere bomen, IVN-ers wijzen graag op planten, vogels en andere natuuraspecten. De start is op de Schupstoel in Zutphen. De wandeling is ongeveer 2,5 km lang en prima te wandelen, op eigen tempo.

Start tussen 13.30 uur en 14.30 uur. Plaats: Schupstoel. Aanmelden verplicht. Aanmelden graag per mail bij ktengrotenhuis@kpnmail.nl. Info: 0575-471995. Er is een maximum aan het aantal deelnemers; vol = vol. Een vrijwillige bijdrage voor beide stichtingen is welkom. Wij hanteren de coronaregels, dus met kleine groepen lopen.