Nieuwe locatie voor Twentse HofMarketing

HofMarketing gaat verhuizen


HofMarketing gaat verhuizen. Met ingang van 1 juni a.s. huurt HofMarketing een kantoor op het voormalige fabrieksterrein van de Twentse Stoomblekerij in Goor. De gemeente Hof van Twente heeft dit terrein in het hart van Goor in 2020 aangekocht.

Onder de naam Goor op Stoom wordt deze bijzondere locatie weer tot leven gebracht. Het is de bedoeling dat het er fantastisch wonen, werken en recreëren is en laten dat nou net de pijlers van HofMarketing
zijn!

Renée Kleywegt van HofMarketing is dan ook zeer tevreden met de nieuwe locatie: “Op Stoom is de plek waar wonen, werken en recreëren, of genieten zoals Op Stoom dat noemt, bij elkaar komen. Dat past heel goed bij HofMarketing en daarom ben ik blij dat we midden in deze mooie ontwikkelingen onze plek hebben gevonden.”

HofMarketing verzorgt de gebiedsmarketing van de gemeente Hof van Twente, een parel met zes verschillende kernen in Twente, en stimuleert het wonen, werken en recreëren.