Scouting Lochem brengt voorjaar aan huis

bloem

Lochem- Vrijdag 16 en zaterdag 17 april houdt Scouting Graaf Otto Groep in Lochem weer haar jaarlijkse plantenverkoop. De scouts gaan langs de deuren met mooie geraniums en fuchsia’s in de zelfde wijken van Lochem waar ze dit al jaren doen.
Komen ze nooit in uw wijk maar wilt u wel planten bij ons kopen? Of zeker zijn van de juiste kleur bloemen? U kunt vooraf uw bestelling plaatsen via planten@graafottogroep.nl. De planten kunt u ophalen of binnen Lochem laten thuisbezorgen.

De opbrengst van deze actie wordt gebruikt voor onderhoud aan het gebouw en om groot spelmateriaal te ouderhouden of aan te schaffen. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina: https://www.facebook.com/graafottogroep of website www.graafottogroep.nl

De Graaf Otto Groep heeft haar gebouw staan aan de Gageldijk in Lochem. Met een gevarieerd programma voor kinderen vanaf 5 jaar weten ze wekelijks ruim 190 kinderen uit te dagen. De bijeenkomsten bevatten activiteiten zoals wandelen, klimmen, zeilen, kanoën, knutselen, koken en je leert er allerhanden vaardigheden.