Veel animo voor de Sunday Hike in Zutphen

Zutphen – De try-out van de Sunday Hike op zondag 14 maart was binnen twee uur uitverkocht. Daarom komt Zutphen Promotie met een extra editie, op zondag 21 maart. De Sunday Hike is een wandeling van 8 km door Zutphen en omgeving, inclusief afhaalvouchers voor verschillende cafés en restaurants op de route. Het idee achter de wandeling is om niet alleen de conditie van de deelnemers te stimuleren, maar ook die van de lokale horecaondernemers.

Coronaproof
De Sunday Hike is coronaproof: wandelaars lopen met maximaal twee personen en vertrekken op eigen starttijden. Deelnemers wordt verzocht afstand te houden van andere wandelaars en niet te blijven hangen bij de horeca. Route en vouchers voor de versnaperingen liggen op de starttijd klaar bij de VVV op de Houtmarkt.

Tickets editie 21 maart
Tickets voor de extra try-out editie van zondag 21 maart gaan vanmiddag om 16:00 uur in de verkoop via de social media van InZutphen. Een ticket kost 30 euro en is geldig voor twee personen, inclusief route en vouchers voor hapjes bij de volgende lokale pitstops: Van Rossum’s Koffie, SpIJS, De Pauw en By Chiel. Ontdek, proef en take it away in Zutphen!