Alzheimer Café Lochem

Alzheimer Nederland Lochem

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert normaal gesproken maandelijks een Alzheimer Café in Lochem. Daarnaast wordt er op een aantal avonden in het jaar een thema-avond georganiseerd voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie.

Door de verlenging van de maatregelen i.v.m. het coronavirus kunnen wij nu niet bij elkaar komen, ook niet voor informatie of ontmoeting. Zodra dit weer mogelijk is hopen we u weer te ontmoeten in onze Alzheimer Café. Met dit persbericht laten we u weten dat we u niet vergeten. U ziet hieronder een ‘vergeetmenietje’, het symbool van Alzheimer.

In deze tijd is het moeilijk om u te bereiken. Daarom laten wij u weten dat u ons wel kunt bereiken. Misschien bent u korter of langer geleden zelf of iemand in uw omgeving geconfronteerd met de diagnose Alzheimer of Dementie. Dan hebt u mogelijk behoefte aan meer informatie of een luisterend oor. Daarvoor kunt u bellen met de Alzheimer Telefoon. Deze is dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar op 0800-5088 en er is informatie op de website: www.alzheimernederland.nl

U kunt ook bellen met de vrijwilligers van het Alzheimer Café in Lochem:Truus Grijzen, tel. 0573-253862 of 06-51819095 of Miny Kreunen, tel. 0573-254521 of 06-33868102 voor een luisterend oor of informatie. Deze informatie kunnen we ook bij u brengen zodat u dat thuis rustig kunt nalezen.

Wij vergeten u niet en wensen u veel sterkte toe! Vrijwilligers Alzheimer Café Lochem