No Romeo’s verspreidt liefde in Lochem

Lochem – Op Valentijnsdag, dé dag van de (geheime) liefde, komt Vocal Group No Romeo’s er openlijk voor uit:  We love youmore! In een gezongen liefdesboodschap verspreidt het koor de liefde. “Een digitale zoen, die iedereen juist nu zo hard kan gebruiken.”

Optreden zit er door de coronamaatregelen al maanden niet in.Maar de repetities gaan online gewoon door. In het geheim maakten 21 dames een afspraakje met een paar knappe mannen om tóch iets te kunnen laten horen. Ronkende gitaren, piano en percussie werden toegevoegd aan de zwoele stemmen van No Romeo’s op het nummer ‘Love you more’ van de Nederlandse band Racoon.

Samen met lokale ondernemers

Bloemisten, restaurants en bakkerijen in de wijde omgeving helpen No Romeo’s om de liefde te verspreiden. Bij alle Valentijnsaankopen geven zij klanten een kaartje mee met een QR-code naar de speciale liefdesboodschap. Verras jij jouw (geheime?) liefde met rozen, chocolade of een romantisch diner, dan krijg je een unieke lovesong cadeau. 

Meer van No Romeo’s horen? 

De online repetities gaan door én er zijn plannen voor nieuwe opnames. We houden je op de hoogte via Facebook en hopen snel weer live te mogen optreden. Wij zijn er klaar voor. In de tussentijd: heb lief en houd vol!