Barchemse pubkwis voor jong en oud

Barchem – Zaterdag 9 januari is er weer een online pubkwis voor alle inwoners van Barchem, Zwiep en Nettelhorst. Dit keer zijn er zelfs 2 kwissen: Om 19:00 een jeugdkwis voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Om 20:00 een allround pubkwis voor alle leeftijden. De pubkwis gaat, net als de vorige keer, helemaal via Zoom. Opgeven kan tot en met vrijdag 8 januari via bznwinterspelen@gmail.com. Kijk voor meer informatie ook op de website van contact-barchem.nl.

De Pubkwis is onderdeel van de ‘Barchem Zwiep Nettelhorst Winterspelen’, georganiseerd door Vereniging Contact Barchem en de commissie Dorpskwis. Deze pubkwis is de vierde ronde van de winterspelen. Eerdere onderdelen waren een pubkwis in november, een sinterklaas rebus opdracht en een aantal kerstopdrachten. Met de winterspelen willen we voor de inwoners toch nog wat leuks organiseren in deze stille tijd. Uiteraard zijn er ook leuke prijzen te winnen.