Erfgoedfestival 2020 online

Zondag 4 oktober optredens van Anne Soldaat & Clean Pete en Suzanne Liem
erfgoedfestival.nl

Wat ontstaat er als je muzikanten Anne Soldaat & Clean Pete eropuit stuurt om rond te kijken in Huis Verwolde en fotograaf Suzanne Liem een week in het portiershuisje van Museum Bronbeek logeert? Dat is online te zien tijdens het Erfgoedfestival op 4 oktober om 12.00 uur via erfgoedfestival.nl, sociale media en Youtube.
Een mix van Gelderse talenten en gevestigde namen gingen deze zomer op ontdekkingstocht op bijzondere Gelderse erfgoedlocaties. Daar lieten zij zich, voor het Erfgoedfestival, inspireren tot het maken van nieuw werk, gebaseerd op het thema Oost/West. Zondag 27 september presenteerden de artiesten in Musis Arnhem hun resultaat tijdens de opening van het Erfgoedfestival, tevens aftrap van de Maand van de Geschiedenis.
Alle optredens tijdens de opening zijn live opgenomen en komende maand online te zien: elke woensdag om 14.30 uur een voorprogramma door een Gelders talent, elke zondag vanaf 12.00 uur het optreden van twee van de topartiesten.
Zondag 4 oktober staan Suzanne Liem en Anne Soldaat & Clean Pete op het programma met in het voorprogramma op woensdag 30 september: Ischa den Blanken.
Het optreden van mr. Weazley, Typhoon en Jaap Robben waren tijdens de opening te zien via een livestream. Deze kun je hier terugkijken: erfgoedfestival.nl/opening

Het volledige programma vind je op erfgoedfestival.nl

Blijf op de hoogte
Niets missen van het Erfgoedfestival? Volg het festival op je favoriete social mediakanalen en meld je aan voor de festivalnieuwsbrief erfgoedfestival.nl. Hier kun je ook aangeven of je meldingen wilt ontvangen als een artiest live gaat tijdens het festival.

Over het Erfgoedfestival
Het Erfgoedfestival is een initiatief van Erfgoed Gelderland en wordt ondersteund door de Provincie Gelderland. Dit is het zesde festival.