Vredesweek 2020: Vrede verbindt verschil

Lochem – Ook in Lochem wordt aandacht geschonken aan de Vredesweek (19 t/m 27 september).
Thema dit jaar: “Vrede verbindt verschil.” Vanwege de Coronamaatregelen is flink in het programma geschrapt. Gelukkig kunnen een aantal activiteiten wel in aangepaste vorm doorgang vinden. Iedereen is daarbij van harte welkom!

Op zaterdagmiddag 19 september wordt de week om 14.00 uur feestelijk geopend met workshops, gespreksgroepen en informatietafels in de Ambassade van de Vrede, gevestigd in het BIC (Noorderwal 17 te Lochem). Graag vooraf aanmelden via aanmelden@bic-lochem.nl.
Op woensdagavond 23 september is de Gudulakerk van 19.00-21.00 uur geopend voor wie zich even wil terugtrekken, wil bezinnen of een kaarsje wil aansteken (aanmelden niet nodig).
In diezelfde kerk wordt zaterdagavond 26 september van 19.00-21.00 uur “Licht van Gudula” georganiseerd. Laat je inspireren door stilte, (harp)muziek en sfeer. Graag vooraf aanmelden via www.eventbrite.nl.