Kaartverkoop World Press Photo in Zutphen is gestart

Zutphen – Vanaf 10 juli is World Press Photo 2020 te zien in de Walburgiskerk in Zutphen. De tickets hiervoor zijn nu al te koop op www.worldpressphotoinzutphen.nl. Vanwege de coronamaatregelen is vooraf online reserveren dit jaar noodzakelijk.

De internationale fototentoonstelling is te zien van 10 juli tot en met 2 augustus. Kaarten kosten 5 euro per persoon. Om iedereen op verantwoorde wijze de tentoonstelling te laten bezoeken, volgt de organisatie het coronaprotocol van de Museumvereniging. Mede dankzij dit protocol krijgt elke bezoeker meer rust en ruimte om de foto’s te bekijken.
Behalve online reserveren zijn ook andere maatregelen genomen. Zo is er dit jaar eenrichtingsverkeer in de kerk via een vaste route, met een aparte ingang en uitgang.
Bezoekers bepalen zelf wanneer ze naar de tentoonstelling komen. Op de website kiezen ze eerst een dag en vervolgens een tijdvak voor binnenkomst. In elk tijdvak van twintig minuten worden maximaal 25 bezoekers toegelaten. Iedereen die een kaartje heeft mag vervolgens anderhalf uur binnenblijven.
Meer informatie en reserveren op www.worldpressphotoinzutphen.nl.
Fotobijschrift: Bezoekers tijdens de tentoonstelling World Press Photo in de Walburgiskerk te Zutphen. (foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)