Koninklijke onderscheiding voor 12 brandweervrijwilligers post Ruurlo

Ruurlo – Burgemeester Van Oostrum reikte op donderdag 19 december aan twaalf brandweervrijwilligers van de post Ruurlo de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit. De uitreiking vond plaats bij De Keizerskroon in Ruurlo.

Alle brandweervrijwilligers hebben zich 20 jaren of meer ingezet
Het gaat om de heren:
M. Groot Jebbink (53 jaar) uit Ruurlo
H.A.E. ten Have (54 jaar) uit Ruurlo
A. Hogevonder (52 jaar) uit Ruurlo
X.A.P. Lowik (54 jaar) uit Ruurlo
G.F. Lusink (62 jaar) uit Ruurlo
G.H. Ooijman (48 jaar) uit Ruurlo
H.L.J. Peters (52 jaar) uit Ruurlo
A. Ribbers (55 jaar) uit Vorden
L.R. Ruesink (46 jaar) uit Ruurlo
B. Stegeman (57 jaar) uit Ruurlo
G.W. van Tuil (53 jaar) uit Ruurlo
H.J. Uenk (56 jaar) uit Ruurlo

Hun inzet was en is van bijzondere waarde
Op basis van hun langdurige bijdrage aan de openbare veiligheid in Ruurlo en in de regio, kan ieder van hen worden gekwalificeerd als “iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”. Gelet op de aard, duur en de uitstraling ontvangen alle brandweervrijwilligers de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.