Gemeente Lochem en ’t Baken mailen vertrouwelijk met ZIVVER

Lochem – Gemeente Lochem en ’t Baken mailen vanaf half september beveiligd met behulp van ZIVVER. Hiermee wisselt de gemeente privacygevoelige informatie, zoals BSN-nummers en patiëntinformatie, uit volgens de veiligste standaarden. ZIVVER zorgt ervoor dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger het bericht kunnen lezen.

Wat betekent dit voor u?

Als u een ZIVVER- mail van gemeente Lochem of ’t Baken ontvangt, opent u deze met de blauwe knop ‘Klik voor bericht’. In de ontvangersomgeving bevestigt u uw identiteit op een klantvriendelijke manier. Met ZIVVER kunt u ook heel eenvoudig veilig reageren op verzonden berichten. Zo deelt u ook zelf snel en simpel gevoelige gegevens veilig met gemeente Lochem of ’t Baken. U kunt zelfs grote bestanden veilig met ZIVVER sturen.

Waarom is ZIVVER veilig?

Door berichten volgens de hoogste standaarden te versleutelen én een extra controlestap toe te voegen, kan alleen de bedoelde ontvanger het bericht openen. Dat geeft zekerheid voor alle partijen.

ZIVVER is een Nederlands bedrijf dat voldoet aan alle Nederlandse wetgeving op het gebied van privacy.

Geef wijzigingen in uw e-mail en telefoonnummer aan de gemeente door

Als uw e-mailadres bekend is, verstuurt de gemeente post zoveel mogelijk via e-mail. Dat is sneller en veiliger. Uw e-mailadres of mobiele nummer gebruikt de gemeente alleen om u te bereiken. Wilt u liever niet dat de gemeente u mailt? Of verandert uw e-mailadres of mobiele nummer? Geef dit dan door via het contactformulier op lochem.nl of bakenlochem.nl. Op lochem.nl/privacy en bakenlochem.nl/privacy leest u hoe de gemeente met uw persoonsgegevens omgaat en vindt u meer informatie over veilig mailen met ZIVVER.

Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mail bericht? Meer informatie leest u op lochem.nl en bakenlochem.nl. U kunt tijdens kantooruren ook bellen met de ICT-helpdesk van de gemeente via (0573) 289 333.