Ondertekening samenwerkingsovereenkomst JOB4S en GelreWerkt!

Herman Roord en Eddy Verschuren bekrachtigen de samenwerking met het tekenen van de overeenkomst

Eddy Verschuren, mede-eigenaar van JOB4S verkeersregelaars en Herman Roord, directeur GelreWerkt! hebben de samenwerking bekrachtigd met een overeenkomst. ‘De samenwerking is prettig en dat maakt het tot een passend partnerschap. Ons doel is om in september met de eerste screening van kandidaten te beginnen, zodat we ons personeelsbestand met 15 tot 20 verkeersregelaars per jaar kunnen uitbreiden’, aldus een enthousiaste Verschuren.
Partnerschap

‘Door een passende oplossing te bieden aan onze partners is het efficiënt om dat met een samenwerkingsovereenkomst te bekrachtigen. Onze werkgeversdienstverlening draagt zorg voor voldoende gemotiveerde kandidaten die uitzicht hebben op een baan voor onbepaalde tijd. En dat is waar wij als GelreWerkt! ons voor inzetten: een duurzame en passende match voor werkgevers en werkzoekenden’, aldus Roord. ‘Samen met onze collega’s organiseren we in september de eerste bijeenkomst in samenspraak met Eddy Verschuren en Diane IJbema, mede-eigenaar van JOB4S, zodat de eerste kandidaten de opleiding kunnen volgen, en als zij slagen, gelijk aan het werk kunnen’, vult Inge Vriezekolk, accountmanager GelreWerkt! aan.

Over JOB4S

JOB4S verkeersregelaars te Zutphen is een begrip in Zutphen voor het inzetten van verkeersregelaars voor ondersteunende taken in het verkeer, bijvoorbeeld bij een wegomleiding of een evenement. Sociaal ondernemen is leidend in de doelstelling van JOB4S en is een zusterbedrijf van QuickTraffic verkeerregelaars in Deventer. Verschuren: ‘Wij zetten ons in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de stap te maken naar een reguliere baan. We zijn er dan ook trots op dat we met onze organisatie in Deventer onlangs de PSO-certificering, trede 3 hebben behaald. Ook voor JOB4S hebben we als doel om deze norm ook te behalen.’ PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) is het landelijke keurmerk waarmee werkgevers zich kunnen onderscheiden op het gebied van socialer en inclusiever ondernemen.

Interesse
Mensen die op zoek zijn naar een andere baan en interesse hebben om de opleiding tot verkeersregelaar te volgen, kunnen uiteraard contact opnemen met GelreWerkt! door een bericht te sturen per e-mail via contact@gelrewerkt.nl.