130 jaar verenigingservaring bij Volharding

Borculo – Tijdens het Sing-A-Long concert van Volharding zijn er 7 jubilarissen gehuldigd.

Lisette Blekkink (40 jaar lid), Mark Assink (25 jaar lid), Harm Tjoonk (25 jaar lid), Jaap Mengerink (25 jaar lid), Nienke Enzerink (5 jaar lid), Esmee Hekkelman (5 jaar lid) en Anouk Schuilenborg (5 jaar lid) zijn gehuldigd.

Mark Assink is begonnen in Ruurlo bij Sophia’s Lust. In 1993 is Mark bij de muziek gegaan als slagwerker.

Esmee Hekkelman en Nienke Enzerink zijn 5 jaar geleden naar Volharding gekomen vanuit Aquafilles en Esmee traint ook nog bij Papiyllon in Apeldoorn.

Lisette Blekkink al 40 jaar bij de vereniging en niet alleen druk met het muziek maken maar ook al 7 jaar in het bestuur nu als secretaris.

Harm Tjoonk heeft zich jarenlang ingezet voor de concertcommissie, en momenteel gevorderd tot het schrijven van samba’s voor de slagwerkgroep.

Harm en Jaap hebben samen een ding gemeen, en dat is dat ze het niet eerlijk vinden dat de jaren bij het Klein Begin niet mee tellen en zo Marcel altijd een stap voor is met de huldigingen. Vorig jaar was Marcel namelijk 25 jaar lid. Harm heeft zich jarenlang ingezet voor de concertcommissie, en momenteel gevorderd tot het schrijven van samba’s voor de slagwerkgroep.