Een geslaagd seizoen voor VIOS-Eefde

Eefde – Bij VIOS-Eefde is er in het seizoen 2018-2019 weer een hoop gebeurd. Zo werd het veertigjarig bestaan van de club dit jaar gevierd met diverse feestelijke activiteiten.

De Join Volleybal Tour kwam bijvoorbeeld langs in Eefde, waar de Eefdese jeugd op een zonnige dag kennis kon komen maken met de volleybalsport.
Maar binnen de sportvereniging is met de diverse teams ook weer hard gestreden, soms voor het behoud van een plek in de huidige klasse, soms voor meer: die felbegeerde beker! In het geval van Jongens A en Heren 1 werd dit doel ook werkelijkheid.

De wedstrijden zijn inmiddels afgelopen, maar de trainingsavonden worden nog volop benut. Tot en met 19 juni kan er daarom nog volop meegetraind worden in de verschillende teams. Heb jij altijd al eens willen volleyballen? En zou jij aankomend seizoen een van de teams willen komen versterken? Stuur dan nu een mail naar info@vios-eefde.nl en draai een aantal proeftrainingen mee om te kijken of het iets voor jou is.
VIOS wil tot slot al de vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet en hun steun! Ook aankomend jaar gaat weer een vrolijk en sportief seizoen worden. Met twee nieuwe ballenkarren van Coop Versluis Eefde rolt VIOS dit seizoen goed uit.