Lochemse Scholierenkampioenschap Tafeltennis 2019

Lochem – Woensdag 20 februari vond deel 2 van het Lochems scholierenkampioenschap tafeltennis plaats in de Jan Wisdinkhal. Na groep 5 en 6 vorige week, waren nu de groepen 7 en 8 aan de beurt.

Bij de jongens van groep 8 was Chris (de Rank) de beste, op de voet gevolgd door Mees en Jens (beiden Vennegötte).

Bij de meisjes ging Fleur (de Rank) er met de eerste plek van door en werden Marijn (de Rank) en Linde (de Branink) respectievelijk tweede en derde.

De meeste deelnemers waren er bij de jongens van groep 7. Na heel wat wedstrijden te hebben gespeeld was Quinten (de Rank) de absolute kampioen. Kjell (de Rank) won zilver en Gijs (de Branink) het brons.

Bij de meisjes ging het goud naar Judith (de Propschool), werd Noor (de Branink) tweede en Tirza (Vennegötte) derde.

Na veel gereken, kwam uiteindelijk De Rank als winnaar uit de bus van het Lochemse Scholierenkampioenschap Tafeltennis 2019. Zij mogen een jaar lang de wisselbeker in hun bezit houden.