Lochemse scholierenkampioenschappen tafeltennis daverend succes

Lochem – Afgelopen woensdagmiddag 13 februari vonden in de Jan Wissinkhal in Lochem de scholierenkampioenschappen tafeltennis plaats.

De meisjes en jongens uit groep 5 en 6 ‘trapten’ het toernooi af. Bij de meisjes van groep 5 werd een achtkamp gespeeld. Winnares werd Anne die op basisschool De Rank zit, gevolgd door Jolijn, eveneens van de Rank. Bij de jongens van groep 5 was Finn (De Rank) de sterkste en werd Abel (Prins Hendrik) nummer twee.

Ilja van de Propschool won het toernooi bij de jongens van groep 6. In een spannende finale versloeg hij Jelte (De Branink). Bij de meisjes stonden Jitte en Sara, beiden van De Vennegötte tegenoverelkaar. Uiteindelijk trok Sara aan het langste eind en werd Jitte tweede.

Volgende week woensdagmiddag 20 februari zijn vanaf half 2 de groepen 7 en 8 aan de beurt. Dan wordt ook bekend welke school de beste tafeltennissers heeft en met de wisselbeker naar school gaat.