Kick-off Special Olympics 2018 bij tafeltennisvereniging de Toekomst

Lochem – Het was een spannende én gezellige bijeenkomst op woensdag 23 mei in de Jan Wissinkhal. In de tafeltennishal wachtten 9 spelers van het team Special Olympics vol verwachting de komst van de Lions af.

Leden van de Lions Club Lochem e.o. hebben zich actief gemaakt om de financiering van hun deelname aan de Special Olympics op 8, 9 en 10 juni aanstaande mogelijk te maken. Nu zouden met elkaar kennismaken en zou een hoodie (onderdeel van de sportkleding) gepresenteerd worden.

Na een introductie van Erna Eilers, voorzitster van de gehandicaptenafdeling en Esther Wissink, coördinator van het Special Olympics Team, werd alle spelers een hoodie overhandigd. Iedereen kreeg een persoonlijke aanmoediging door de heer Wiet Burbach, pressident van de Lions. Hij prees de Toekomst met het initiatief om deel te nemen en is er trots op dat zij hieraan ook kunnen bijdragen. Door activiteiten te ondernemen kunnen zij op deze manier de tafeltennisspelers van de Toekomst financieel ondersteunen.
De hoodie werd met enthousiasme ontvangen en zal met trots gedragen worden. Na de overhandiging hebben de spelers alle aanwezige leden van de Lions uitgedaagd om met hen te tafeltennissen. Voor een aantal viel dat nog niet mee, maar dat verhoogde wel de pret! Christa, lid van de groep schuiftafeltennissers nam nog even het woord door te vermelden hoe fijn ze vind om deel te nemen. Dat geldt voor het hele team: ze hebben er zin in. Op de Nationale Special Olympics zal iedereen zich van zijn beste kant laten zien om de Lochemse Tafeltennisvereniging goed op de kaart te gaan zetten!