Schilderijen voor jubilerend Kulturhus

Laren – Leerlingen van De Branink en de Prins Willem Alexanderschool maakten prachtige cadeaus voor het jarige Kulturhus. Onder leiding van Erica Ordelman schilderden de basisschoolleerlingen twee kleurrijke kunstwerken waarin de dorpsbrede functie van het Kulturhus wordt gesymboliseerd. De schilderijen krijgen een mooie plek in het Kulturhus zodat bezoekers ze kunnen bewonderen. Met dit gebaar tonen beide scholen hun betrokkenheid bij het Kulturhus.

Kulturhus ‘t Kruispunt heeft dit jaar een dubbeljubileum: 50 jaar gemeentecentrum en 10 jaar Kulturhus. Dit wordt gevierd met diverse activiteiten die van 25 mei t/m 8 juni in en rondom het Kulturhus plaatsvinden: de Laornse Dorpskwis, een voorstelling van Ernest Beuving en Lapoko, koffieconcert met Muziekvereniging Apollo en een feestavond waarop de winnaars van de Dorpskwis bekend worden.
Informatie over data en aanvangstijden is te vinden op www.kulturhuslaren.nl.