Volharding zwaait ‘groene’ uniform uit

Borculo – Afgelopen zondag 25 maart was de Palmpasenoptocht in Borculo. Muziekvereniging Volharding startte de tocht met een rondje door de RK-kerk.

Vervolgens werd er gelopen naar de hervormde kerk om ook aldaar een nummer te spelen in de kerk. Daarna werd er een grote groep gevormd en werd de optocht voorgezet door het centrum van Borculo, langs het water weer terug naar de RK-kerk.

Voor Volharding was het een bijzondere optocht, want het is de laatste waarbij het ‘groene’ uniform gedragen zal worden. Met het voorjaarsconcert op 7 april presenteert de vereniging met trots het nieuwe outfit. “Sinds de brainstorm sessie die we met de leden hebben gehad zijn er al een hoop dingen veranderd, maar dit is toch een van de hoogte punten!” aldus de vereniging. Aan het einde van de optocht werd dan ook nog een uitzwaai foto gemaakt om het moment te vereeuwigen.

Foto gemaakt door Jaime Lebbink