Toeristisch Magazine Hof van Twente 2018 gepresenteerd tijdens opening toeristisch seizoen

Ellen Nauta, burgemeester gemeente Hof van Twente, heeft tijdens de opening van het toeristisch seizoen het eerste exemplaar ontvangen van het Toeristisch Magazine Hof van Twente 2018. De uitgave staat boordevol toeristische informatie, tips voor een dagje uit en evenementen.

Het Toeristisch Magazine Hof van Twente 2018 is een compleet vernieuwde uitgave en geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Landgoederen, molens en kastelen, kunst en cultuur, actieve recreatie: de mogelijkheden zijn groot én uiteenlopend. Eveneens gevarieerd is het aanbod van horecagelegenheden en overnachtingadressen. Ook worden de zes kernen uitgelicht, staan de populaire evenementen vermeld en zijn er columns van onder andere Sander Schimmelpenninck en Bert Eeftink. Veel uittips zijn aantrekkelijk te bezoeken door middel van de opgenomen voordeelcoupons. VVV Hof van Twente richt zich met deze uitgave voornamelijk op de toerist, recreant en inwoner.

Het Toeristisch Magazine Hof van Twente 2018 is vanaf vandaag gratis af te halen bij de VVV Informatiepunten in Hof van Twente en te downloaden op www.vvvhofvantwente.nl. De toeristische ondernemers ontvangen voor Pasen exemplaren voor de gasten.

VVV Hof van Twente wenst iedereen een goed toeristisch jaar toe!