Drukke week voor Sport Federatie Berkelland

Regio – Op maandagochtend 22 januari ging de 3e ronde van de sportmodules van Het Assink Lyceum Parallelweg Neede van start met volleybal door VV Dynamo Neede, kickboksen door Powerfulness en fitness.

‘s Avonds organiseerde de Sport Federatie Berkelland de thema-avond ‘Aan de slag met werven en behouden van vrijwilligers’ in de Dorps Accommodatie Rietmolen. Zo’n 34 deelnemers vertegenwoordigden 16 sportverenigingen die met veel interesse deelnamen aan de plenaire sessie over het behouden van vrijwilligers en daarna aan de groepssessies over het werven van vrijwilligers. Er werden 3 groepen geformeerd, die met elkaar de diepte in gingen over de Maatschappelijk 11-tal competitie, de Belactie/ken je leden en Verplicht vrijwilligerswerk.

Op dinsdag 23 januari werd er de clinic persluchtduiken verzorgd door Air4alldivers uit Neede voor Het Assink Julianastraat Neede. Daarnaast werd dinsdag de goed bezochte netwerkbijeenkomst valpreventie georganiseerd bij Prinsen in Haarlo en werd er het sportuur freerunning georganiseerd voor OBS de Berkel.

Op donderdag kregen de leerlingen van het AOC Oost Borculo bezoek van Georges Derop (bondscoach van Jong Oranje sabel) en werd er de gehele dag tijdens de gymles geschermd. In de middag was het sportuur freerunning bij OBS de Voshaar in Haarlo.

Op vrijdag 26 januari werd er wederom perslucht gedoken verzorgd door Air4alldivers in zwembad ’t Spilbroek te Neede nu met de leerlingen van MaxX onderwijs. Kortom een leuk maar druk weekje voor de medewerkers van de SFB! Kijk voor alle foto’s en filmpjes op www.sportfederatieberkelland.nl