Ingrid de Pagter en Bram Buiting gunnen alle kinderen een cadeau

Lochem – De gemeente Lochem geeft cadeaubonnen aan gezinnen met kinderen die weinig te besteden hebben. Hiermee kunnen ouders cadeaus kopen voor sinterklaas of kerst. Ook krijgen deze kinderen, net zoals andere kinderen, de mogelijkheid om het huis van Sinterklaas in Huis Verwolde te bezoeken. De gemeente Lochem vindt het belangrijk dat ieder kind met de decemberfeesten mee kan doen en stelt daarom voor dit doel geld beschikbaar.

Per kind wordt maximaal 1 bon van 50 euro verstrekt. De gezinnen hebben de keuze uit een kledingbon, een speelgoedbon, een dinercheque, een bioscoopbon of een bon voor een uitje naar het zwembad. Er is gekozen voor specifieke bonnen zodat het geld wordt besteed waarvoor het bedoeld is.

Op foto biedt wethouder Ingrid de Pagter samen met Bram Buiting van SWL, Sinterklaas de cheque aan namens de gemeente Lochem.