Heideveldtoertocht Gorssel

Gorssel – Wieler Toer Club Gorssel organiseert op 5 november voor de 31e keer de Heideveldtoertocht. Een veldtoertocht door het prachtige buitengebied van Gorssel, Eefde, Almen en Harfsen.
De Heideveldtoertocht start bij Voetbal vereniging Gorssel aan de Markeweg 10 te Gorssel. Hier is het voor en na de tocht goed toeven. Er is verkleed- en douchemogelijkheid, het afspuiten van je fiets is mogelijk en er is voldoende parkeerruimte.
Tijdens de Heideveldtoertocht wordt een tweetal afstanden aangeboden: 35 en 45 km. Halverwege de route is een controlepost waar de fietsers een krentenbol en een stuk banaan wordt aangeboden. Alle routes zijn volledig uitgepijld volgens de richtlijnen van de NTFU. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 10.30 uur. Alle afstanden zijn zowel geschikt voor MTB-rijders als voor cyclo-crossers.