Wat is uw idee voor de gemeente Lochem? Deel het met de raad!

Lochem – De gemeenteraad van Lochem nodigt inwoners en organisaties uit om mee te denken over de toekomstige plannen van de gemeente. De raad wil graag van hen horen wat zij voor de komende jaren belangrijk vinden. De informatiemarkt is woensdagavond 31 mei van 19.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis (Hanzeweg 8, Lochem) en de bibliotheek Gorssel (Hoofdstraat 45, Gorssel). Alle politieke partijen in de gemeenteraad zijn aanwezig. Aanmelden vooraf is niet nodig.

De raad neemt de suggesties van inwoners en organisaties mee bij de behandeling van de Kadernota 2024. In deze nota staan de plannen van de gemeente voor 2024. Op maandagavond 19 juni staat de kadernota op de agenda van de raadsvergadering. Op maandagavond 3 juli besluit de raad over het vaststellen van de nota. Meer informatie over de kadernota vindt u op de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl