“Fossielen in stenen ontdekken of zelf een sieraad van leer maken?”

Workshop werken met leer

Holten – zaterdag 29 april. Op het plein naast het Natuurmuseum is vandaag weer van alles te doen! Stenoloog Martin Doorman demonstreert hoe je natuurstenen slijpt. Heb je zelf een bijzondere steen gevonden? Neem die dan mee dan mee voor onderzoek. Martin kan je ter plaatse precies vertellen of er fossielen en mineralen in jouw steen verstopt zitten. Super spannend toch! Ook heeft Martin diverse unieke stenen bij zich die je kan kopen.

Tevens is kunstenares Margot Hagel van Wapiti Design de hele dag aanwezig. Tegen een kleine vergoeding geeft zij vandaag workshops sieraden maken. Super leuk om te doen. In haar stand verkoopt ze met de hand gemaakte leren buidels, armbanden en tassen. Ook heeft ze diverse hangers van mineralen aan lederen koord met o.a. Keltische symbolen en wolvenpoot.

Wil jij het allemaal zelf bewonderen, kom dan op 29 april gezellig even langs! Martin en Margot staan vanaf 10:00 uur in hun stands naast ons museum en iedereen is van harte welkom!

Natuurmuseum Holterberg,  Holterbergweg 12 , 7451 JL Holten

www.museumholterberg.nl