10 mei start bij Leussinkbad het nieuwe zwemseizoen

Op de woensdag na de meivakantie is de feestelijke seizoensopening van het Larense openluchtbad. Om 13.00 uur is de officiële opening, traditiegetrouw met een massaal bommetje met alle kinderen.Om 12.30 uur gaan de deuren open en kunnen de schoolkinderen direct vanuit school naar het zwembad.

Jaarabonnement nu nog met korting
Met een jaarabonnement van het Leussinkbad kun je onbeperkt zwemmen, individueel of met het hele gezin. Tot en met 18 mei, Hemelvaartsdag, koop je dit abonnement online nog met korting. Bestaande abonnementen van vorig jaar lopen automatisch door. Opzegtermijn is een maand.

 Zwemlessen 2023
Het Leussinkbad gaat ook in 2023 weer zwemlessen geven voor diploma A, B en C, maar ook opfrislessen, snorkel en survival les. De aanmeldingen zijn inmiddels gestart. Op de website lees je alle informatie en kun je je aanmelden.

Kioskmedewerkers gezocht
Het Leussinkbad zoekt weer kioskmedewerkers. Het werk in de kiosk is een leuke seizoensbaan, geschikt voor jong en oud. Werktijden zijn in overleg, maar vooral in de middaguren en in weekenden (roulerend) en vakanties. Je kunt zelf ook op vakantie.

Handje helpen bij activiteiten?
Tijdens activiteiten zoals de seizoensopening, zwemvierdaagse of Houtdorp zijn vele handjes nodig. Lijkt het je wat om te helpen, bijvoorbeeld wanneer je (klein)kinderen zichzelf op het bad vermaken? Mail dan naar activiteiten@leussinkbad.nl.