Toneelvereniging TOP bestaat 60 jaar en gaat met de “Bloody Mary” varen bij Kerkemeijer

Borculo – Op 10 en 11 februari heeft toneelvereniging TOP  haar jaarlijkse uitvoeringen bij Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51 in Borculo.

De voorstellingen beginnen om 19.30, de zaal is vanaf 19 uur geopend.

Entreeprijzen in de voorverkoop bij Tabak Wijn & Zo, Veemarkt 4 in Borculo zijn: volwassenen € 6,- en kinderen tot 12 jaar € 5,-. Aan de zaal kosten de kaarten voor volwassenen € 7,50 en voor kinderen € 6,=

U kunt ook gebruik maken van het Top arrangement, bestaande uit: een 3-gangen menu, entreekaart en gereserveerde plaats voor € 22.50.

Voor dit arrangement is het nodig om vooraf te reserveren, telefoonnummer 0545-271202

Op de zaterdagmiddag speelt TOP voor De Zonnebloem. Ook niet leden van de Zonnebloem zijn welkom. Men dient zich dan aan te melden bij de heer Gerrit Sprokkereef tel. Nr. 06-55940811. De kosten van deze middag bedragen € 12,50 (entreekaart en consumpties)

Tevens is er bij alle uitvoeringen een verloting, welke we van harte bij u aanbevelen.

Dit jaar heeft de vereniging voor het  60 jarig jubileumstuk gekozen voor De Bloody Mary van

  1. Bakker-Schoon. Ada Bruil-Oltvoort heeft het stuk bewerkt zodat de jeugdspelers er ook in mee kunnen spelen. Het jeugdtoneel gaat over in het volwassen toneel.

Het verhaal speelt zich af om en op het cruiseschip “De Bloody Mary”.

Kapitein Hein en zijn stuurman Bart hebben hun oude vrachtschip omgebouwd tot cruiseschip en denken op die manier snel rijk te kunnen worden. Ze bieden een 3-daagse cruise aan:

Napels-Elba-Marseille-Napels. Maar er wordt een verstekeling aan boord gevonden als ze al op volle zee zijn en als ze horen waarom hij gevlucht is beseffen ze dat ze nergens aan kunnen leggen. En dan de passagiers: Henry Verbeek maakt een snoepreisje met zijn secretaresse, maar zijn vrouw komt ook aan boord!! En een pas getrouwd stel: Peter en zijn preutse vrouw Evelien.

Verder nog enkele passagiers met hun eigenaardigheden. En als dan blijkt dat het schip ook nog lek is breekt de paniek uit!!!

Het wordt door Ada Bruil geregisseerd en zij heeft assistentie voor de jeugd van Rianne Broshuis en Esmee Hilhorst. Margo te Morsche is de souffleur.  Marja en Myrel Raaben zullen de grime verzorgen.