Graffitikunst Meeting4Life te zien in gemeentehuis

M4L wand gemeentehuis Lochem

Lochem – Op woensdag 11 januari werd de hal in het gemeentehuis te Lochem opgesierd met een waar graffitikunstwerk. Het kunstwerk is tijdens het benefietfestival Meeting4Life op 27 augustus jl. gemaakt door Emiel de Weerd en de, vaak jonge, bezoekers van het festival. Tijdens het festival werd geld ingezameld voor een beter leven met kanker. Lokale en landelijke doelen die zich inzetten om het leven met kanker te verbeteren, zoals Beautyday Lochem en KWF hebben al een donatie ontvangen.

Ook tijdens de vier weken dat het kunstwerk in het gemeentehuis van Lochem te zien is, is het mogelijk om te doneren. Momenteel loopt er een onderzoek naar de mogelijkheden van een IPSO inloophuis in Lochem. De Stichting Meeting4Life ondersteunt dit initiatief van harte en heeft zich bereid verklaard om de mogelijke opstart hiervan financieel te ondersteunen.