Stevige winterwandeling Lochemse Berg

Lochemse Berg lange winterwandeling. Foto: Koos Dansen

LOCHEM – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 8 januari 2023 een winterse uitdaging na de feestdagen op de Lochemse Berg. Hoe uitdagend de Lochemse Berg is hangt van het weer af. De boswachter heeft voor elk weertype een geschikte route. Struinen door de sneeuw of genieten van vergezichten, en onderweg nog geschiedenis opsnuiven. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Tip van de boswachter: draag stevige wandelschoenen

Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies