Swingend 100 jarig jubileum concert

Zaterdag 26 november geeft Muziekvereniging “De Eendracht” Haarlo het laatste concert in het jubileumjaar. Het is feest, want Muziekvereniging “De Eendracht” Haarlo bestaat dit jaar 100 jaar en het concert is daarom opgezet rond het thema “feest en dans”.

Deze avond geen snollebollekes of polonaise maar muziek van allerlei dansen en feestelijkheden uit de hele wereld. Als speciale gasten zijn aanwezig de vocale solisten Mathanja Kornelissen en Rutger de Vries.  Beide geen onbekenden in Oost-Nederland en daarbuiten.  Ze hebben hun sporen verdiend bij o.a. Steengroeve theaterproducties in Winterswijk en als solisten bij de Music Show Scotland.

Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo (ook al 100 jaar de thuishaven) en begint om 19:30 uur, de toegang is gratis.