Braakballen pluizen én uilenmaskers knutselen

Kom erachter wat een uil eet door een braakbal uit te pluizen!

“Een braakbal? Wat zit daar nu in?”

Ga het allemaal zelf ontdekken bij Natuurmuseum Holterberg!

Holten –  Zondag 13 november. Kom jij vandaag ook braakballen pluizen én uilenmaskers bij ons knutselen? Super interessant en leuk om te doen. Een uil eet zijn prooi met huid en haar op. Alle onverteerbare delen braakt hij uit. De botjes zijn terug te vinden in een bal met haren. Het uitpluizen van zo’n braakbal is een leuke en leerzame activiteit voor de jonge natuurontdekker. Onder begeleiding van onze rangers kun jij de hele dag braakballen pluizen. Onze rangers beantwoorden graag alle vragen. Om de uilendag helemaal compleet te maken kun je ook nog een mooi uilenmasker maken. Ontzettend leuk en informatief!

De activiteiten zijn gratis voor bezoekers van het museum en duren de hele dag.  Aanmelden is niet nodig.

Natuurmuseum Holterberg,  Holterbergweg 12 , 7451 JL Holten

www.museumholterberg.nl