Meeting4Life doneert 3500 euro aan Beautyday Lochem

Een beter leven met kanker was het hoofdthema van het benefietfestival Meeting4Life op 27 augustus. Naast KWF stonden ook lokale initiatieven die invulling geven aan dit thema bij de organisatie op de verlanglijst. De verwendag van Beautyday Lochem is in de ogen van Stichting Meeting4Life een goed voorbeeld van hoe je het leven met kanker beter kunt maken. Daarom gaat er € 3500,- uit de opbrengst van het benefietfestival Meeting4Life naar dit mooie lokale initiatief. 

Elke jaar krijgen 30 vrouwen die” geraakt” zijn door kanker tijdens de Beautyday Lochem een verwendag aangeboden. Beautyday Lochem wil deze vrouwen een hart onder de riem steken, aandacht geven, even laten vergeten, laten genieten en alle narigheid verzachten, om er daarna weer wat beter tegen aan te kunnen.

Op het Benefietfestival Meeting4Life zagen we ze ook in actie, de vrijwilligers van Beautyday Lochem. Tijdens een speciale editie met de naam “kleintje Beautyday Lochem” konden alle bezoekers tijdens korte sessies, kennismaken met de weldadigheid van de activiteiten van Beautyday Lochem.