Advendo start met uniek blaas- en slagwerkbende project!

Lochem – Op dinsdag 18 september 2022 was het een drukte in het verenigingsgebouw van muziekvereniging Advendo. Diverse basisscholen uit Lochem kwamen naar de muziekvereniging voor een leuke en interactieve muziekworkshop gegeven door twee ervaren dirigenten. Binnenkort start, aansluitend op deze workshop, een nieuw slag- en blaasbendeproject.   

Onder professionele leiding van de dirigenten Ruben Maathuis en Guido Cornet hebben de kinderen tijdens de muziekworkshop instrumenten kunnen uitproberen en samen muziek gemaakt. Aansluitend op deze workshop start Advendo met twee muziekprojecten namelijk de Blaasbende en Slagwerkbende. Tijdens deze projecten worden de kinderen meegenomen in de wereld van de instrumentale muziek en na die 6 weken zullen ze het project afsluiten met een heus slotconcert! Van saxofoon, klarinet, trompet of trombone, ritmisch en/ of melodisch slagwerk. Alles is mogelijk. De instrumenten en muziek liggen klaar!

Dit slotconcert is van korte duur en zeker een aanrader om te bezoeken als ouder, opa, oma, vriendje, vriendinnetje of als je zelf op het punt staat om zelf muzieklessen te nemen. Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om te genieten van onze talenten.

Informatie
De blaasbende start op donderdag 6 oktober, van 16.30-17.15 uur
De slagwerkbende start op woensdag 5 oktober, van 17:15-18.00 uur

Gezamenlijk slotconcert voor de Sint op vrijdag 25 november
Iedereen vanaf 7 jaar is welkom!

Kijk voor meer informatie op: www.advendo-lochem.nl