Nieuw festival in de Heilige Landen van Haarlo

zang

Haarlo – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor jong en oud met diverse acts en bands uit binnen- en buitenland!

Op zaterdag 9 juli 2022 zal het terrein aan de Borculoseweg 37 (tussen Haarlo en Borculo) zich opmaken voor de eerste editie van dit kleinschalige festival. Ontstaan uit de passie en liefde voor muziek wordt dit evenement door de gebroeders Daan en Sam Boers georganiseerd. Ze hebben voor deze eerste editie een aantal leuke namen weten te strikken, waaronder het Belgische rockmonster RHEA, dat afgelopen weekend op de mainstage van Rock Werchter stond. Ook staan onder andere de ‘Nederlandse Blondie’ Inge van Calkar, nederpunkrocker Fokko en het balkan-beats-feestorkest Balkanova Orchestra op 9 juli in de heilige landen van Haarlo.

Voor de volledige line-up en meer info kun je Halfway Hairlow volgen via de socials. Tickets zijn nog verkrijgbaar in de voorverkoop voor maar €17,50, tickets aan de deur kosten €20,-.

Ticketlink voorverkoop: http://halfwayhairlowticket.eventgoose.com