Eindvoorstelling ‘Er was eens…’

Zutphen – Muzecollectief en Muzehof centrum voor de kunsten presenteren weer een Eindvoorstelling in Theater Hanzehof op 9 juli a.s. Het is een sprookjesachtige voorstelling met muzikanten, dansers en acteurs van alle leeftijden uit de wijde regio van Zutphen en Lochem.

Het thema is “Er was eens…’
De docenten van het Muzecollectief maakten een keuze uit sprookjes, die muzikaal worden verbeeld met speciaal voor dit project samengestelde ensembles en bands.

Leerlingen, docenten en gasten van Muzecollectief en Muzehof treden op met medewerking van Sheila’s Buikdanscentrum en Jeugdtheater Zjuust.

Tijdens de voor iedereen toegankelijke Projectweken wordt er toegewerkt naar de grote eindvoorstelling waarin alle soorten muziek, dans, toneel, decor en video samenkomen op het podium van de Hanzehof.  In deze drie weken komen deelnemers uit omliggende gemeenten naar de Muzehof in Zutphen en Lochem om te repeteren en decors te bouwen.

In de voorstelling is ook aandacht voor een goed doel, Het Vergeten Kind. In veel sprookjes komen kinderen voor die in een moeilijke thuissituatie zitten, zoals Sneeuwwitje en Aladdin. Stichting ‘Het Vergeten Kind’ zet zich in om deze kinderen gewoon weer echt kind te laten zijn.

Meer info op www.muzehof.nl en www.muzecollectief.nl

Gegevens Eindvoorstelling ‘Er was eens…’

  • Zaterdag 9 juli
    Twee voorstellingen: 14:00 en 19:00 uur
  • Theater Hanzehof & Buitensociëteit
    Coehoornsingel 1
    7201 AA Zutphen
  • Kaartverkoop via de website van Muzehof: www.muzehof.nl
    Een kaartje kost €12,50, kinderen t/m 11 jaar €6,50