Midzomeravond wandeling Huis Verwolde

Foto: Ronald Oost

LAREN – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 22 juni 2022 een midzomeravond wandeling in de omgeving van Huis Verwolde. Veel kastelen zijn in de winter gesloten, het leven op een landgoed is dan niet altijd prettig: koude winters, slecht begaanbare wegen. Maar in de zomer is het feest. Met de boswachter dwalen we in de stilte van de avond door de bossen, langs de vennen en de boerderijen van Verwolde. Als we geluk hebben zien we reeën onderweg.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
  • Deelname: 8,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Tip van de boswachter: stevige wandelenschoenen aanbevolen.

Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies