Advendo van start met niet één maar twee muziekprojecten!

Jeugdgroep Advendo

Muziekvereniging Advendo Lochem start weer op met niet één maar twee nieuwe muziekprojecten speciaal voor de jeugd; de Blaasbende en de Slagwerkbende. Bij beide projecten maken de kinderen kennis met de instrumenten, ervaren hoe gaaf het is om samen muziek te maken en sluiten alles af met een spetterend slotconcert!

Voor iedereen die altijd al eens trompet, klarinet, saxofoon of bariton heeft willen spelen, dit is jullie kans. Bij de Blaasbende krijg je van muziekvereniging Advendo een instrument naar keuze. Onder leiding van onze muziekdocent Guido Cornet werk je in 6 lessen toe om als echt orkest op te treden tijdens het slotconcert.

Ben jij nou enorm ritmisch en ben jij hele dagen aan het trommelen, tikken of bewegen met je handen, dan is de slagwerkbende echt iets voor jou. Het unieke aan deze bende is dat het ritmische en melodische slagwerk gecombineerd worden met digitale muziek wat leidt tot een grandioos resultaat. Dit alles onder leiding van onze slagwerkdocent Ruben Maathuis.

Bij beide workshops krijg je van de muziekvereniging het instrument, een lessenaar en muziek mee naar huis. Je kan zo op een ongedwongen manier proberen of dit instrument bij jou past. En wil je tussentijds wisselen? Dan is dat geen probleem.

Beide Muziekbendes starten met 3 lessen voor de zomervakantie en 3 lessen en het slotconcert na de zomervakantie.

Informatie Blaasbende en Slagwerkbende
Beide projecten bestaan uit 6 lessen en een slotconcert. De Slagwerkbende start op woensdag 22 juni 2022 van 16:30 – 17:15 uur en de Blaasbende start op donderdag 23 juni 2022 van 17:15-18:00 uur, locatie Muziekboerderij Imenkamp, Runmolenlaan 25, Lochem. Het instrument ligt voor je klaar!

Voor meer informatie ga naar: http://www.advendo-lochem.nl/muziekbendes/
Of meld je gelijk aan via: info@advendo-lochem.nl