Triathlon Holten doet ook dit jaar weer een beroep op vrijwilligers

Holten is al jaren een bekende naam in de triathlonwereld. Mede dankzij de hulp van honderden inwoners uit het triathlondorp groeide de Triathlon Holten uit tot een sportevenement van nationale en internationale allure. Ook dit jaar doet de Holtense triathlon een beroep op haar vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers geen triathlon.

Het publiek veilig over laten steken, baantjes tellen op Zwembad Twenhaarsveld of uitgeputte triatleten voorzien van een verkoelend drankje. Voor talloze functies rekent de Triathlon Holten al jaren op de inzet van trouwe vrijwilligers. Zij zorgen er mede voor dat de triathlon in het Sallandse dorp ieder jaar uitgroeit tot een succes.

Daarbij is iedere hulp welkom. Holtenaren en mensen buiten het dorp die in het weekend van 1 en 2 juli graag de handen uit de mouwen willen steken kunnen zich aanmelden als vrijwilliger voor de Triathlon Holten. Aanmelden kan via www.triathlonholten.nl, onder het kopje ‘contact’ of via sectretaris@triathlonholten.nl.