Alzheimer Trefpunt Lochem

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt Lochem, ochtenden om elkaar te ontmoeten en informatie te ontvangen en een tweetal avonden in het jaar met een speciaal thema. Dit is voor iedereen die geinteresseerd is of te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Op vrijdag 10 juni is er weer een Alzheimer Trefpunt

Thema: De Casemanager

Wanneer komt een casemanager in beeld? Wat kan een casemanager doen bij dementie? Hoe kan ze helpen? Wat voor regelingen zijn er? En wat is dementie eigenlijk? Casemanager Suzan Maas en haar collega Mies komen deze ochtend vertellen over hun werk. En natuurlijk is er voldoende ruimte voor uw vragen.

Wanneer:   vrijdag 10 juni van 10.30 uur tot 12.00 uur.                
Inloop: 10.00 uur, 10.30 start programma
Waar:        Stadshuus, Markt 3 Lochem.

U hoeft zich niet aan te melden en u bent van harte welkom!
Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411