Nieuwe Cursus Vroege Vogels

Op 7 mei organiseert natuurorganisatie  IVN Noord-Midden-Achterhoek opnieuw een vogelcursus. Een maand geleden kon het niet doorgaan: veel te koud voor de vogels en de deelnemers. Nu is er een nieuwe kans om te genieten van vogelgezang en om het geluid van de verschillende vogels te leren herkennen. Dat kan altijd het beste in het voorjaar, omdat de vogels dan te horen en te zien zijn.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden, zodat beide groepen aan hun trekken komen.

Onder leiding van ervaren gidsen van de vogelwerkgroep Noord-West Achterhoek gaat men in kleine groepjes op pad. Dat is op zaterdag 7 mei op landgoed De Velhorst. waar vooral de bosvogels te zien en te horen zullen zijn. De Velhorst ligt in de driehoek tussen Vorden, Almen en Lochem.

De start is vroeg: om 7.00 uur. De les duurt ongeveer twee uur. Ook niet-leden van IVN zijn welkom. Zij betalen € 5,–, leden krijgen korting.

Aanmelden en informatie graag vóór 30 april via cursus.ivnnma@gmail.com.