Doe jij ook weer mee met de Sport-Roefeldag?

Zutphen – Tijdens de Sport-Roefeldag kunnen bassischoolleerlingen deelnemen aan een uitdagende activiteit bij een van de vele deelnemede sportverenigingen in Zupthen. Wie wel eens wil zeilen, voetballen of schermen, of ervaren wat judo, scouting of karate is kan dat tijdens de sport-roefeldag allemaal doen. Het is nog gratis ook! Elk groepje kinderen doet met drie verschillende sporten mee. Groepjes van vier kinderen en één volwassen begeleider kunnen zich aanmelden op de website van roefeldag Zutphen. Inschrijven kan tot en met 9 mei en vol is vol. De sport-roefeldag start op zondag 15 mei om 09:30 uur. De Roefeldag is een landelijk evenement, maar de Sport-Roefeldag is een evenement dat alleen in Zutphen wordt georganiseerd!

Hoe kan je aanmelden?

  1. Maak een groep van maximaal 4 kinderen en zoek een volwassen begeleider (bijvoorbeeld één van je ouders of een broer of zus die ouder is dan 18 jaar).
  2. Vul alle gegevens op het aanmeldingsformulier dat te vinden is op www.roefeldag-zutphen.nl
  3. Kies 3 leuke activiteiten waaraan jullie mee willen doen
  4. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om ook mee te komen doen met de roefeldag
  5. Rustig afwachten tot zondag 15 mei!

Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen via bsc@ssaz.nl.