Excelsior zoekt boeken en speelgoed voor markt

Gelselaar – Tijdens het Kerstdorp Gelster organiseert de boekenmarktcommissie van muziekvereniging Excelsior een boeken- en speelgoedmarkt. Mensen die boeken, spelletjes en/of puzzels beschikbaar willen stellen kunnen dit voor 27 november melden via het mailadres boekenmarkt@excelsiorgelselaar.nl of telefonisch bij Gerdie ten Have (06 10672846) of René Pasop (06 10905432). De commissieleden halen de aangemelde spullen dan op zaterdag 4 december op.

Tot en met 2019 hield de boekenmarktcommissie jaarlijks een boeken- en kinderspeelgoedmarkt in juli, tijdens de Ganzenmarkt. Omdat deze markt niet meer wordt georganiseerd heeft de commissie aan Gelselaars Belang gevraagd of ze mocht aansluiten zodra er een evenement in het dorp zou plaatsvinden. De organisatie van Kerstdorp Gelster heeft vervolgens de boekenmarktcommissie gevraagd om op 11 december van 16.00-21.00 uur een boeken- en speelgoedmarkt te houden in de grote zaal (De Delle) van het Dorpshoes.