Speelgoedbeurs Laren

Laren – Speel-o-theek de Speella uit Laren organiseert dit jaar op 12 en 13 november weer de jaarlijkse speelgoedbeurs. Voor de koop en verkoop van speelgoed, boeken, spelletjes, maar ook regen- en winterkleding, jassen en buggy’s, autostoeltjes en kinderfietsjes. Het is te veel om allemaal op te noemen, kom gewoon gezellig langs!

Op 12 november van 17.00 uur tot 19.00 uur kunnen de spullen worden ingebracht en inbrengers mogen dan ook al kopen. Op 13 november van 9.30 tot 11.30 uur kun je shoppen in de hal van OBS De Branink in Laren.

Van de opbrengst van de verkochte items onder de €20 komt 40% ten goede van de speel-o-theek. Van de opbrengst van verkochte items boven de €20 komt 25% ten goede van de speel-o-theek. De rest is voor de verkoper! Met de opbrengsten voor de speel-o-theek wordt nieuw speelgoed gekocht voor de uitleen.

Het is mogelijk vooraf speelgoedlijsten te ontvangen, deze kun je downloaden op de site. Breng je speelgoed in dan maak je dit jaar ook nog kans op een waardebon van Aris Frieterie of Bakker Wijnand. Heb je vragen, neem contact op via speella@outlook.com.