Paddenstoelenwandeling Vorden

Paddenstoel gewone heksenboleet. Foto Ruud Knol

VORDEN – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen gaan dinsdag 12 oktober 2021 samen met u op zoek naar de mooiste paddenstoelen. Overal zijn nu paddenstoelen te zien, in prachtige kleuren, bijzondere vormen. Waarom groeit de ene paddenstoel bij een boom en weer een andere op een dennenkegel? De boswachter weet het antwoord en gaat met u op zoek. Zoek mee en misschien ziet u paddenstoelen die u nog nooit eerder zag. Een spiegeltje meenemen is handig om de paddenstoelen van de onderkant te bekijken. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Start: 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Tip van de boswachter: neem een spiegeltje mee om de onderkant van de paddenstoelen te kunnen bekijken. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.